Friday, April 17, 2020

Welkom terug!

Dag leerlingen en ouders,

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van de paasvakantie, al zal die er wel een beetje anders hebben uitgezien dan normaal. 
Misschien hebben jullie wel fijn van paaseitjes kunnen smullen, gewandeld, gefietst, gespeeld in de tuin of getuinierd?🐓🌞

We gaan elkaar nog een tijdje moeten missen en zetten dus onze 'digitale school' verder volgens de vertrouwde manier: weekplanning, correctiesleutel, chatten via Teams, ...

Deze week leren we een nieuwe wiskunde les om rustig op te starten met nieuwe leerstof. We leren kommagetallen delen door 0,1; 0,01 en 0,5. Je vindt zoals altijd de uitleg via Teams - bestanden. 

OPGELET! 
  •  De taken op Kweetet zijn een deel van je weektaak. Je moet ze dus tijdens de week maken. Op zondag verdwijnen de oefeningen online en kan ik als juf kijken of je de oefeningen rustig invulden. Begin hier dus op tijd aan. 
  • Voor de nieuwe les wiskunde vragen we om alleen maar DE BOLLETJES te maken. DE VIERKANTJES houden we voor wanneer we terugkeren naar de klas. Dit is zeer belangrijk, deze mag je dus NIET maken. DE DRIEHOEKJES zijn extra voor als je er niet genoeg van krijgt. Voor de andere lessen wiskunde blijven de vooraf gemaakte afspraken gelden. 
  • Muzische vorming  en de extra oefenbundels die je via de blog kan downloaden worden MAGJES. 
  • Vanaf nu zal de correctiesleutel van deze week gelijktijdig met de nieuwe weekplanning op de blog geplaatst worden. Zo kan jij en/of je ouders al eerder starten met het verbeteren van de opdrachten. Misschien is het zinvol om voor de nieuwe les wiskunde samen je werk te verbeteren? Ging het al goed? Vergeet dan zeker geen sticker of compliment te vragen aan papa of mama. O ja, wees eerlijk. Ga niet kijken naar de correcties alvorens de opdrachten zelf te maken, want daar leer je niet veel uit. 😉


Ik wens jullie heel veel succes met de nieuwe opdrachten en hopen jullie snel weer te zien! Heb je vragen of wil je iets leuk vertellen, je mag me altijd mailen. Wil je een leuke foto delen? Vraag dan toestemming aan papa/mama om hem op de Facebookpagina van de klas te plaatsen. 

Vele groetjes,
juf Barbara